Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-СДС се регистрираха за изборите в РИК-Пазарджик, Красен Кралев е водач

Политика

ГЕРБ-СДС се регистрираха за изборите в РИК-Пазарджик, Красен Кралев е водач

ГЕРБ-СДС се регистрираха за изборите в РИК-Пазарджик, Красен Кралев е водач - Tribune.bg

Красен Кралев ще бъде начело на листата за народни представители на ГЕРБ-СДС в област Пазарджик.

Официално коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Районната избирателна комисия в Пазарджик. След регистрацията Красен Кралев направи изявление, в което благодари на Областната структура на ГЕРБ в Пазарджик и на Изпълнителната комисия, които издигнаха кандидатурата му за водач на листата.

„Това е един от силните райони за нас. Поемам щафетата от Катя Захариева, пожелавам ѝ успех в предстоящото гласуване за еврокомисар. Смятам, че тя ще бъде полезна в работата на Европейската комисия”, подчерта той.

Кралев коментира още: „Не бих казал, че ще има изненади в кампанията. Ние сме предвидима партия, правим позитивна кампания, обръщаме се към нуждите на хората, кампанията ще е повече сред хората, няма да влизаме в директни сблъсъци с нашите опоненти. Това, което ми прави впечатление през последните години е, че забравихме да говорим за проблемите на хората. Изборите са прекалено често, умориха се и избирателите и политиците, тезите започнаха да се повтарят. Но проблемите не се решават. На България ѝ трябва сигурност, стабилност и спокойствие. Нещо, което може да донесе само и единствено правителство, съставено с доминиращото участие на ГЕРБ. Ние сме предвидими, хора, които градим, а не разрушаваме. Издържахме на много клевети и лъжи през последните години. Вижда се, че това което сме направили хората го оценяват. Така че продължаваме в същата посока. Големият ни приоритет е съставянето на правителство. Това може да стане само, ако партиите и лидерите малко се смирят, подтиснат личното си его и се обърнат към хората и чуят техния глас, а именно че хората искат спокойствие и стабилност.”

 

На регистрацията присъстваха голяма част от кандидати за народни представители, както и двамата настоящи депутати от 13 МИР Дафинка Семерджиева и Валери Вълков. Найден Шопов, който е областен координатор на ГЕРБ-Пазарджик коментира: ГЕРБ-СДС представя пълна листа от 16 човека. В нея има баланс на млади хора и опитни специалисти, има баланс и в професионално отношение – инженери, юристи, хора от медицинските среди, от бизнеса и гражданска квота. Смятаме, че със своя капацитет и експертиза всеки от тях ще допринесе нещата да се случват в област Пазарджик. Убедени сме, че само с участието в голям формат от представители на ГЕРБ-СДС в едно бъдещо правителство може да осигури стабилност и сигурност през близките години. Решението със служебни кабинети явно не е работещо. Призовавам всички да гласуват и да дадат възможност на хората, които милеят за България да направят наистина едно стабилно и работещо правителство”, посочи в  заключение той.

Ето пълната листа с кандидати за народни представители от 13 МИР-Пазарджик

1. Красен Кралев - водач на листата на ГЕРБ-Пазарджик, бивш министър на младежта и спорта

2. Валери Вълков, инженер
3. Дафинка Семерджиева, адвокат
4. Делчо Радулов, лекар по дентална медицина
5. Борис Владов, юрист
6. Николай Ангелов, електроинженер
7. Борис Димитров, икономист
8. Малина Консулова-Златева, адвокат
9. Йордан Кожухаров, адвокат
10. Гергана Сеферинкина, ръководител транспорт
11. Мария Маркова, психолог
12. Георги Апостолов, механик, гражданска квота
13. Елена Абаджиева, юрист
14. Юлия Дурлева, педагог
15. Христо Иванов, лекарски асистент, гражданска квота
16. Славейко Катранков, физиотерапевт, гражданска квота


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети